BUREAU VERBEEK HEEFT TWEE VACATURES

Vactureafbeelding

bureau VERBEEK is een ontwerp- en adviesbureau op het gebied van landschapsarchitectuur, ecologie en stedelijk ontwerp. Vanuit Maastricht werken we aan uitdagende projecten in Nederland en de Euregio.

Landschapsarchitect / Landschapsontwerper
Wij zoeken een gepassioneerde landschapsarchitect / ontwerper voor landelijke en binnenstedelijke opgaven. Als ontwerper geniet je artistieke vrijheid en werk je tevens samen met het team van deskundigen dat voor iedere opgave wordt geformeerd. Belangrijk voor deze functie is dat je een project goed kunt vormgeven en presenteren. Kennis van programma’s als AutoCAD, InDesign, Illustrator, Photoshop en SketchUp is een pré. Dit geldt tevens voor een goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel mondeling als schriftelijk).

Ben je geïnteresseerd en heb je een relevante achtergrond en HBO/WO-opleiding*, of een door ervaring opgedaan vergelijkbaar werk- en denkniveau, stuur dan een sollicitatiebrief met CV en portfolio per e-mail naar bureau VERBEEK (info@bureauverbeek.nl) t.a.v. Jeroen Verbeek.

* Bijvoorbeeld: Wageningen UR, Hogeschool Van Hall Larenstein, Erasmushogeschool Brussel, HAS ’s-Hertogenbosch, School of Arts, HoGent

Cultuur- en civieltechnisch ingenieur
Wij zoeken een gedreven cultuur- en civieltechnisch ingenieur voor de technische uitwerking van door ons bureau gemaakte ontwerpen. Tot je taken behoren ondermeer het (assisteren bij het) vervaardigen van ontwerp- en bestekstekeningen, het schrijven van RAW-bestekken en opstellen van kostenramingen. Het beheersen van programma’s als AutoCAD en GWW Bundel is een pré. Dit geldt tevens voor een goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel mondeling als schriftelijk).

Ben je geïnteresseerd en heb je een relevante achtergrond en Mbo- of Hbo-opleiding cultuur- en/of civiele techniek* of een door ervaring opgedaan vergelijkbaar werk- en denkniveau, stuur dan een sollicitatiebrief met CV per e-mail naar bureau VERBEEK (info@bureauverbeek.nl) t.a.v. Jeroen Verbeek.

* Bijvoorbeeld: Hogeschool Van Hall Larenstein, HAS ‘s-Hertogenbosch, Hogeschool ZUYD

 

logowit

landschapsarchitectuur

ecologie

stedelijk ontwerp

ADRES

limmelderweg 6

6222 pb maastricht

t +31 43 450 30 45